>> Smakosz 2015 - więcej o plebiscycie
Dlaczego wybrała Pani zawód kelnerki?
Bo w tym zawodzie nigdy nie grozi mi monotonność
Co jest wizytówką dobrego kelnera?
Miła obsługa gości, uśmiech na twarzy i umiejętność doradzenia odpowiedniego dania.
Co jest najtrudniejsze w tym fachu?
Najtrudniejsze jest trafienie w gust gości, ponieważ „coś dobrego” dla każdego będzie czym innym.
Czy pamięta Pani jakieś szczególnie miłe zachowanie klienta?
Tak, gdy mała Malwinka przyniosła mi rysunek, na którym widniało ogromne serce otoczone kwiatkami i napis „Picca była super”
Poza pracą...
Skończyłam Technikum Architektury Krajobrazu w Przodkowie. Interesuję się ogrodnictwem, muzyką i gotowaniem.
>> Kelner Roku w Powiecie Kartuskim 2015 - dowiedz się, jak głosować i sprawdź aktualne wyniki
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?