>> Smakosz 2015 - więcej o plebiscycie
Dlaczego wybrała Pani zawód kelnerki?
Uwielbiam kontakt z ludźmi, rozmowy na temat kuchni. Poza tym, można też poznać wielu interesujących ludzi
Co jest wizytówką dobrego kelnera?
Wysoka kultura osobista, schludny i czysty strój oraz szeroki uśmiech.
Co jest najtrudniejsze w tym fachu?
Najtrudniejsza jest praca w ciągłym ruchu oraz konieczność wykazania cierpliwości w stosunku do niektórych klientów.
Czy pamięta Pani jakieś szczególnie miłe zachowanie klienta?
Nigdy nie zapomnę klienta, który po zjedzeniu posiłku serdecznie mi podziękował oraz zapewnił, że na pewno wróci do naszej restauracji. Od tej pory widuję go minimum dwa razy w miesiącu.
Poza pracą...
W wolnych chwilach lubię spędzać czas z moimi najcudowniejszymi córkami. Lubimy wspólne wycieczki, zakupy albo też zwyczajne wypicie kawy przy dobrym ciasteczku.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?