MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Koniec głosowania w Jastrzębskim Budżecie Obywatelskim. Trwa liczenie głosów

NOWE
Koniec głosowania w Jastrzębskim Budżecie Obywatelskim. Trwa liczenie głosów

Gdzie i kiedy odebrać bezpłatne wejściówki na koncert "Żywioły Mazowsza" w Ostrołęce?

Gdzie i kiedy odebrać bezpłatne wejściówki na koncert "Żywioły Mazowsza" w Ostrołęce?

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Kartuzach, (9.06-15.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Kartuzach, (9.06-15.06.2024)

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?