MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Pożar auta na drodze S3. Utrudnienia w kierunku Szczecina

NOWE
Pożar auta na drodze S3. Utrudnienia w kierunku Szczecina

Żywiec: Mężczyzna spadł z wysokości podczas wycinania drzewa. Na miejscu lądował LPR

NOWE
Żywiec: Mężczyzna spadł z wysokości podczas wycinania drzewa. Na miejscu lądował LPR

Polecamy

Koszty utrzymania domu – za co płacisz więcej? Wkrótce kolejna podwyżka!

NOWE FAKTY
Koszty utrzymania domu – za co płacisz więcej? Wkrótce kolejna podwyżka!

Branży mody i przemysłowi tekstylnemu grozi zapaść?

Branży mody i przemysłowi tekstylnemu grozi zapaść?

Wakacyjny kryzys. Oferty są, ale chętnych do pracy jak na lekarstwo

Wakacyjny kryzys. Oferty są, ale chętnych do pracy jak na lekarstwo