>> Smakosz 2015 - więcej o plebiscycie
Jakie są Pana doświadczenia związane z zawodem kucharza?
Ukończyłem szkoła zawodową w Gdańsku oraz technikum gastronomiczne w Gdańsku. Poprzednio pracowałem w Żabim Dworze oraz Villi Paladium.
Jaka jest Pana specjalność w kuchni?
Moja specjalność to kuchnia staropolska.
Jak podchodzi Pan do wpadek, takich jak na przykład pomylenie zamówienia czy przesolenie dania?
W przypadku wpadki przepraszam i robię danie od nowa.
Jak ważny jest wygląd potraw? Jak zadbać o ten element?
Wygląd potrawy jest bardzo ważny, ponieważ jemy oczami. Dlatego właśnie przykładam wiele staranności do porządku na talerzu, staram się, aby danie kusiło wyglądem.
Poza pracą...
Uwielbiam wolny czas spędzać łowiąc ryby, z przyjaciółmi , rodziną i znajomymi.
>> Kucharz Roku w Powiecie Kartuskim 2015 - dowiedz się, jak głosować i sprawdź aktualne wyniki
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?