Na drugim miejscu znalazł się stół przygotowany przez ekipę uczniów z ZSP w Somoninie a na trzecim – ex aequo – prezentacje Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych z Przodkowa i Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich z Gdańska. Wyróżnienie jury przyznało drugiej ekipie z Somonina, która przygotowała aranżację poza konkursem.
Drużyna z ZSZiO z Kartuz przyjechała na konkurs po raz pierwszy – jej stół wyróżniał się ciekawą kompozycją, oryginalną kolorystyką, starannie dobranymi dodatkami. Na stole pojawił się piękny serwis, delikatne sztućce, karafka. Dobrze dobrano kompozycję kwiatową – oceniło jury.
Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?