Plebiscyt Smakosz 2013 przebiegać będzie w pięciu kategoriach:
- najlepsza restauracja
- najlepsza kawiarnia/cukiernia
- najlepsza piekarnia
- najlepszy kucharz
- najsympatyczniejszy kelner
>> Najlepszy lokal i kelner 2012 w powiecie kartuskim - relacja i zdjęcia z podsumowania
Na najlepszych czekają m.in. wartościowe prezentacje na łamach "Dziennika Bałtyckiego", "Tygodnika Kartuzy" i serwisu kartuzy.naszemiasto.pl, pule reklamowe, wyjazd do SPA czy rzeczowy upominek.
Zgłoszenia i głosowanie
W zabawie wezmą udział kandydaci zaproponowani przez gości lub klientów, jak również tacy, którzy zgłoszą się sami. Czekamy na zgłoszenia od Państwa i zaproponowanie kandydatów do tytułów najlepszych w poszczególnych kategoriach. Prosimy pisać na adres [email protected] lub dzwonić na numer 58 685 47 24.
Do zgłoszeń prosimy dołączyć imię i nazwisko kelnera lub kucharza, a także nazwę i adres restauracji, kawiarni, cukierni bądź piekarni wraz z numerem telefonu i najlepiej również zdjęciami.
Zgłoszenia przyjmowane są do 15 października, ale warto zrobić to jak najszybciej. Kandydaci zaproponowany do środy 9 października do godz. 11 znajdą się już na pierwszej liście nominowanych, którą opublikujemy w najbliższy piątek w Tygodniku Kartuzy. Późniejsze nominacje przedstawimy w tygodniku dopiero 18 października.
18 października rozpocznie się głosowanie SMS-owe. W "Tygodniku Kartuzy" i naszym serwisie przedstawimy listę z instrukcjami głosowania i numerami przyporządkowanymi poszczególnym kandydatom. Głosowanie potrwa do 15 listopada, do północy.
Dla każdego z uczestników już sam udział będzie się wiązał z korzyścią, bowiem nazwisko czy nazwa firmy publikowana będzie w Tygodniku Kartuzy jako rekomendowana do nagrody najlepszego w powiecie. W Tygodniku co tydzień pisać będziemy także o liderach w poszczególnych kategoriach.
Ponadto wszyscy kandydaci, o ile wyrażą taką wolę, zostaną przedstawieni w formie krótkich wizytówek w serwisie kartuzy.naszemiasto.pl, dla każdego będzie to niejako forma darmowej promocji.
Nagrody
Zdobywcy trzech pierwszych miejsc w każdej kategorii otrzymają dyplomy, zostaną też przedstawieni na łamach "Tygodnika Kartuzy" w objętości zależnej od zajętego miejsca. Takie prezentacje z pewnością walnie przyczynią się do promocji firmy.
Ponadto:
- w kategorii restauracja zwycięzcę opiszemy w specjalnym dodatku do pomorskiego wydania "Dziennika Bałtyckiego"
- w kategorii kawiarnia/cukiernia zwycięzcę przedstawimy w specjalnym dodatku do pomorskiego wydania "Dziennika Bałtyckiego"
- w kategorii piekarnia zwycięzca otrzyma pulę 2000 zł do wykorzystania na reklamę w „DB”, zdobywca II miejsca pulę 1000 zł, zdobywca III miejsca - 500 zł
- w kategorii kelner zwycięzcę uhonorujemy voucherem na weekendowy wyjazd do SPA, zdobywców dwóch kolejnych miejsc upominkami lub zaproszeniami na imprezę w Trójmieście
- w kategorii kucharz zwycięzca otrzyma nagrodę oraz weźmie udział w przygotowaniu specjalnego dodatku do całego nakładu „Dziennika Bałtyckiego” z przepisami na święta Bożego Narodzenia, zdobywcy kolejnych miejsc upominki lub zaproszenia na imprezę w Trójmieście
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?