MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Każdy kotlet delikatnie rozbij. Najwygodniej położyć na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe sznycle z indyka - są delikatne, soczyste i mają chrupiącą panierkę. Wypróbuj przepis na najlepsze smażone kotlety

Sznycle z indyka. Krok 2

Każdy kotlet delikatnie rozbij. Najwygodniej położyć na mięsie kawałek foli spożywczej i delikatnie tłuc tłuczkiem, tylko tyle, by je wyrównać. Folia zapobiegnie pryskaniu mięsa.

Zobacz również

Trener Lecha Mariusz Rumak przed meczem z Widzewem ZOBACZ WIDEO

Trener Lecha Mariusz Rumak przed meczem z Widzewem ZOBACZ WIDEO

Amerykańskie ZOO żegnają pandy wielkie. W tle dyplomatyczny konflikt

Amerykańskie ZOO żegnają pandy wielkie. W tle dyplomatyczny konflikt

Polecamy

Jak wakacyjny rejs, to tylko tam! Czekają na ciebie niezapomniane przygody

Jak wakacyjny rejs, to tylko tam! Czekają na ciebie niezapomniane przygody

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz