- Jesteśmy dumni, że właśnie w Kartuzach, stolicy Kaszub, otwieramy nasz 15 sklep - mówi Krystyna Miklaszewska, dyrektor handlowy Max Xavier. - Mieszkańcy Kartuz i okolic będą mogli się przekonać jak wysoki standard reprezentujemy, zarówno pod względem estetyki sklepu jak i obsługi klienta oraz szerokiej gamy asortymentu.
- Nasi stali klienci doceniają nasze starania, by w delikatesach Max Xavier znajdowało się jak najwięcej produktów od lokalnych, polskich producentów oraz chwalą za ogromny wybór produktów ekologicznych, dla wegetarian czy diabetyków - kontynuuje dyrektor.
- W sklepie kartuskim znajdą się rewelacyjne produkty m.in. od takich producentów jak: piekarnia Janca, piekarnia GS Żukowo, wędliny z GS Żukowo, Zielińscy czy Sobolski. Owoce i warzywa również sprowadzamy z naszego regionu. Dbamy o to, by ciągle wprowadzać nowości i oferować klientom atrakcyjne ceny, by codzienne zakupy były przyjemnością - dodaje Krystyna Miklaszewska.
Nowy sklep Max Xavier to aż 600 m kw. powierzchni handlowej z parkingiem na 70 miejsc
To również miejsce pracy dla ok. 30 osób. W nowoczesnym wnętrzu znajdą się zarówno kasy samoobsługowe jak i tradycyjne. Stali klienci mogą korzystać ze szczególnych promocji dzięki aplikacji mobilnej Max Xavier - co tydzień generowane są nowe atrakcyjne kupony rabatowe.
Również co tydzień organizowane są oferty promocyjne na produkty: świeże warzywa i owoce oraz mięso i wędliny. Istotną informacją jest także to, że w delikatesach regionalnych Max Xavier honorowana jest "Karta Dużej Rodziny".
Już niebawem przekonamy się, czy delikatesy regionalne Max Xavier staną się ulubionym miejscem na codzienne zakupy w Kartuzach. Z pewnością warto to sprawdzić.
Otwarcie delikatesów MAX XAVIER - program
22 września otwarcie o godzinie 8. Sklep będzie czynny do godz. 21.30. Tego dnia mnóstwo promocji i niespodzianki dla pierwszych klientów.
W godz. 10-16 degustacja wędlin i grillowanie ZM Nowak i hot dogi z Berlinkowozu (Morliny)
25 września w godz. 10-15 - atrakcje dla dzieci: cyrkuśniki, bańki mydlane, baloniki, a dla wszystkich nowych klientów wspaniały grill z łososiem MOWI, który przygotuje znakomity szef kuchni restauracji na Zamku w Gniewie Mariusz Gachewicz.
echodnia.eu Adam Michcik jak oddać ważny głos - na region
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?