W bogatym menu restauracji odnaleźć można dania kuchni polskiej i europejskiej. Każdy klient znajdzie coś dla siebie wśród serwowanych w restauracji przystawek, zup, makaronów i różnych rodzajów mięsa. Specjalny zestaw potraw przygotowano dla najmłodszych.
- Naszą specjalnością, zachwalaną przez gości, jest krem z borowików - mówi Katarzyna Jeszewska, menedżer restauracji. - Wśród drugich dań klienci zamawiają najczęściej kotlet schabowy, czy de volaille, a z bardziej wyszukanych propozycji są to roladki z indyka faszerowane warzywami z sosem serowym.
Jasne, przestronne i urządzone ze smakiem wnętrze sprawi, że zarówno niedzielny obiad spędzony w gronie rodzinnym, jak i romantyczna kolacja we dwoje będzie miłym przeżyciem.
Za swój atut restauracja uważa profesjonalny i wyjątkowy sposób podawania dań, a także fachową obsługę.
Mimo że restauracja funkcjonuje przy hotelu, to swoją ofertę kieruje przede wszystkim do gości z zewnątrz. Dlatego chętnie przychodzą w to miejsce mieszkańcy Kartuz i okolic.
Kompleks Pod Orłem to nie tylko restauracja i hotel, ale też kręgielnia, w której znajdują się dwa pełnowymiarowe tory.
Zagłosuj na Restaurację Pod Orłem w Kartuzach w plebiscycie Najlepszy Lokal Powiatu Kartuskiego 2012 - wyślij SMS pod nr 72355 o treści lokaltk.13
>> Dowiedz się więcej o plebiscycie na Najlepszy Lokal i Najlepszego Kelnera Powiatu Kartuskiego 2012
Uwaga na Instagram - nowe oszustwo
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?